+ Raspunde la Subiect
Pagina 22 din 28 PrimaPrima ... 12 20 21 22 23 24 ... UltimaUltima
Rezultate de la 211 pana la 220 din 274

Subiect: Cafelutza in 3 culori

buna dimineata fetelor! ce faceti? noi am vrut sa mergem la busteni, dar ne-am trezit fara chef...asa ca mergem pana la zoo sa mai vedem animalele.
    [IMG][/IMG]

si sa servim si o cafeluta, nu?

Buna ziua si de la noi....mmmm ce bine arata totul deea!
    Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat

buna seara! ce faceti? pe unde mai sunteti plecate?

noi zilele astea ne-am plimbarit cat a fost si tati acasa. ieri am fost la zoo (vroiam la busteni, dar nu ne-am trezit cu chef de plecat la drum ), ne-am hotarat rapid si l-am invitat si pe casian cu mami lui bineinteles, cu noi. le-a placut la micuti, si au si alergat pe acolo in voie. daria ca de obicei, ar fii ramas la pesti. nu se mai dadea dezlipita de pesti.

azi, iesit putin de dimi, si pe seara am facut o ciorbita impreuna cu daria, care m-a ajutat sa pun carnea in oala dupa ce-am taiat-o, si pe urma sa pun legumele de pe tocator in castron. le-ar fii pus si in oala pe foc....ar fii luat si spuma de la carne daca era dupa capusorul ei.

si rezultatul...o super ciorbita. am primit laude de la tati.

acum ea la nani , dupa ce-am citit si povestea de seara si eu cu tati la meci (adica eu pe langa el, caci nu ma baga in seama deocamdata).

somn usor.

iovanka , pe unde mai esti?

Buna ziua tuturor!
    Ei, ce bine cade la pipotzel, sa vezi ca lumea mai intreaba de tine...
    Nu am disparut de tot, va citeam, insa in ultimele zile am avut un program ceva mai inghesuit si chiar daca la un moment dat as mai fi avut timp liber, eram deja prea lenesa si descarcata ca sa mai butonez.
    Saptamana trecuta, printre orele de germana si cursul meu de masaj, am reusit impreuna cu Sorin sa evadam 2 zile si sa mergem la Magura, unde o draga prietena are casa...
    Am discutat cu ea probleme esentiale, referitoare la planurile noastre de Germanii.
    Si "viitorul suna bine". Iar eu trag sperante ca aceste planuri sa se materializeze cat de curand.
    Apoi, la sf. de saptamana am fost la casuta noastra de la Podul Olt sa mai facem ceva treaba si pe acolo. Era o debandata de nedescris in casa aia... Materiale de constructii prin toate colturile, scule si unelte de-a valma, cuie si suruburi dar mai ales o tona de polistiren sfaramat.... Deci nu am avut timp de pierdut si am muncit cu drag si spor.
    Insa acum, chiar daca nu este casa gata, pot sa merg sa imi petrec 2-3 zile cu familia acolo. Am creat si conditii de nani... copiii chiar au fost incantati de patul "matrimonial" creat din cateva saltele! Acolo nu mai aveau restrictii de topait in pat. Si au profitat din plin de asta...
    Cam acestea ne-au fost indeletnicirile in ultima saptamana.

Voi insa am vazut ca v-ati domnit pe aici, cu cafelute, rontzaneli delicioase....mmmmm.
    Chihi, Gabi, cum mai e la Zoo??? Ma refer din punctul vostru de vedere... copiiilor sunt sigura ca le-a placut...
    Feli, poate ne mai dai un semn inainte sa plecati la tzara!
    Si Mirela draga? Am disparut eu de pe aici, dar nici cu tine nu mi-e rusine!
    Sper doar sa fiti bine cu totii!
    Pup si imbratisez !

Having a place to go - is a home.
    Having someone to love - is a Famiy
    .

buna dimineata..eu sunt la o cafeluta scurta si mi-am zis sa intru un pic sa va salut si mai ales sa va citesc...
    asa este iovanka,nici eu nu am mai avut timp de scris zilele astea, am fost super ocupata...s-au strans cam multe la servici de rezolvat iar dupa ce ajungeam acasa a avut grija rares sa ma acapareze de tot
    noi am avea in intentie ca peste 2 saptamani sa mergem un pic in concediu...asta daca nu se intampla nimic rau cu socrul meu,care acum este foarte bolnav...in spital...
    cam astea sunt vestile si de la noi...gata trebuie sa ma apuc de treaba...va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...mai vb.

Buna seara si de la noi!
    Slaba activitate pe aici dar si noi suntem destul de prinsi in ultima vreme.
    Mai ales ca suntem pe ultima suta de metri si vine tatu.
    Si mai ales ca plecam.....
    Iovanka despre zoo....trist...foarte trist.
    Animale parca mai putine, slabe toate....pacat.

Dar plimbarea ne-a prins bine

Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat

par exemple...un urs!

Copii incantati de tot oricum.

salutare! am venit de la nuni, si suntem acasa. maine dimineata mergem la dr sa vedem ce are daria, ca e numai cu febra si kk moale acum, si ochii rosii....si nu stiu de la ce. eu sunt fericita ca i-am gasit dariei scaunel pliabil ptr la baie...la Oneves 30 ron. e super si ea era f incantata.
    asteptam sa vina tati acasa sa-l pupacim mult, caci mi-a facut o surpriza si mi-a luat o ordiheea alba.....asa de 3 ani de casatorie
    mai vb

+ Raspunde la Subiect

Permisiuni Postare Mesaje

• Nu ai dreptul de a scrie subiecte noi in forum
  • Nu ai dreptul de a raspunde la mesaje
  • Nu ai dreptul de a atasa fisiere
  • Nu ai dreptul de a edita mesajele proprii
  • BB code este Activ(i)
  • Smilies sunt Activ(i)
  • [IMG] code este Activ(i)
  • HTML code este Inactiv(i)