+ Raspunde la Subiect
Pagina 1 din 28 1 2 3 11 ... UltimaUltima
Rezultate de la 1 pana la 10 din 277

Subiect: Cafelutza in 3 culori

Red face Cafelutza in 3 culori

WE ARE OPEN FOR BUSINESS!!!
    Sau cu alte cuvinte: s-a deschis Cafeneaua.
    Asadar, mamici si tatici din toate colturile, va asteptam la "barfe, smenuri, susanale..."
    Cine ce a mai facut, pe unde a umblat ?
    Ce lucruri de larg interes ati mai aflat ?
    Asadar, putem povesti aici vrute si nevrute...
    Sa ne auzim cu bine!

Having a place to go - is a home.
    Having someone to love - is a Famiy
    .

Servus Oana!
    Bine ne-am regasit in casa noua!

Buna dimineata !
    Haideti la o cafeluta !

Buna dimineata!
    Mmmmm, ce primire calduroasa! Multumim felis!
    Si eu am fost destul de matinala azi, dar daca cea mica inca face nani, m-am uitat pe AXN la un serial pe care il urmaresc din cand in cand. ("Schimbul trei")

Incepe trupa sa misune, Teo deja e treaz, astfel ca voi merge sa prepar ceva de papa.
    O zi frumoasa tuturor!

.

Noi am revenit. Am papat pranzul si acum o sa mergem la nani. Doar copiii, pt ca eu o sa fac un pic de ordine.
    Voi? Ce faceti?

Salutare!
    Noi suntem cu treburi prin casa: copiii sunt responsabili cu dezordinea , iar mami cu ordinea...
    Incerc sa ii motivez in fel si chip sa adune ei dezastrul creat, dar nu prea imi iese....
    Intre timp tot caut pe net diverse oferte de curs de receptioner hotel. Pana acum am gasit doua variante, diferite considerabil ca si pret... Doar ca nu sunt grupele inca formate. Fiind si perioada de concedii, ma tem ca va mai dura pana sa inceapa ...
    Asa ca: rabdare si tutun...

.

bun gasit....

noi acum am papat de pranz, toti 3, ma pregatesc sa merg cu daria la un consult la dr, caci dupa cum am spus are si mucisori si tuseste. asa ca mergem la control mai bine, decat sa nme trezim cu altele. macar sa s euite si in gat. eu i-am dat pana acum Prospan, siropel natural si vibrocil (care nu cred ca are vreun efect).
    am pregatit si bagajele, si mai trebuie sa fac niste snitele din piept de pui, dar mai pe seara pe racoare. azi noapte, cand tusea daria, tati imi tot spunea sa sunam la mare, sa le sopunem ca nu mai mergem acum, ci peste vreo 3-4 zile
    sa vedem ce zice acum si dr, dar de mers tot mergem. cu toate cele dupa noi. suntem inconstienti?

Quote Subiect Inceput de chichineata View Post
    ...
    sa vedem ce zice acum si dr, dar de mers tot mergem. cu toate cele dupa noi. suntem inconstienti?
    Servus chichi...
    Cum sa fiti inconstienti? Marea nu poate decat sa ii faca bine Dariei.
    Atentie doar la soare, pe care cu siguranta il veti avea!!!
    Pupici Dariei si sa va distrati frumos!
    Drum bun la noapte!

.

ms. acum am venit de la dr. unde am aflat ca iar avem amigdalele inflamate. le-am mai avut si luna trecuta, deasta zic iar...

sa vedem cum va fi gatutul azi, maine si daca nu iar antibiotic. dar cred ca aerul de mare ii va prii si poate nu va fii nevoie. dar mi-e mila de ea, ca nici nu mananca f bine. maie si cu nasul infundat...mai ies si 2 canini. acum s-au adunat toate.

cand i-am zis dr ca merge la cresa in sept, mi-a si zis ca , cu inunitatea asta a ei, va fii cam dezastru. deci a bagat acum sperietii in mine.

Salutare!
    Deea, si eu cred ca la mare va fi ok.
    Mai nou, am aflat ca la noi in Brasov este o salina. Este undeva pe str. Carierei. Poti merge cu copiii, se pot juca acolo.
    Eu o sa merg cu ei sa fac cateva sedinte.
    Este 10 lei ora. Iar abonamentul pe luna este de 80 lei. Nu stiu cate sedinte intra intr-un abonament. probabil ca 10 sau 12.

+ Raspunde la Subiect

Permisiuni Postare Mesaje

• Nu ai dreptul de a scrie subiecte noi in forum
  • Nu ai dreptul de a raspunde la mesaje
  • Nu ai dreptul de a atasa fisiere
  • Nu ai dreptul de a edita mesajele proprii
  • BB code este Activ(i)
  • Smilies sunt Activ(i)
  • [IMG] code este Activ(i)
  • HTML code este Inactiv(i)